Måndagspepp

Så börjar även den här måndagen närma sig sitt slut. Jag har gosat ner mig i soffan med en cappuccino, juleskum och clementiner, tända ljus och en massa filtar med datorn i knät och ska skriva det sista på min hemtenta. Det är helt otroligt vilken motivation jag har i kroppen efter gårdagen - till allt! Jag är taggad att göra en liten "nystart" i plugget som mest har känts som ett stressmoment det senaste. Jag älskar ju det jag läser - marknadsföring är det jag ska jobba med, så är det bara. Åh, önskar jag kunde dela med mig lite av min positiva energi till er! 
 
Nej, nu är det finlir på hemtentan som gäller, vill lämna in den så bra jag bara kan, under tiden fixar världens bästa sambo middag till mig. Jag får nog bilderna från gårdagens Pay & Jump idag eller kanske i morgon. Kan knappt bärga mig! Ni ska givetvis få se dem allihop! Jag väljer att inte skriva om starterna förrän i morgon - jag hinner inte riktigt sätta mig in i det nu. Så i morgon ska ni få både film på i alla fall ena rundan, bilder och mina reflektioner kring starterna. Missa inte :)
 
Vill ni veta en annan kul grej? På Lucia rider jag och Kryddan vårt första dressyrprogram för domare! Det blir LB:1, hon är inte längre än så i sin utbildning just nu. Är supertaggad! Fina galna lilla häst.