Resten av veckan för Molly

Molly vilar idag då jag ägnar hela dagen åt jobb och plugg här hemma. Två eller minst en sådan dag i veckan kommer jag ha hela hösten. Jag har fått intala mig själv att jag faktiskt inte är lat för att jag inte behöver stressa igenom mina dagar jämt, utan har lite tid för reflektion och eftertanke när jag läser. Så värt. Plugget blir mycket mer intressant och givande. Idag har jag till exempel funderat på om marknadsföring som jag känner till det kommer finnas kvar när jag tar examen i vår... Det händer så mycket i branschen hela tiden. Spännande.
 
 
 
Molly får alltså två vilodagar på raken nu. Tror inte det skadar, hon får gå två dagar i helgen istället. I morgon ska vi rida på banan, det är hopptid så cavaletti står på schemat! Nu börjar inhoppningen så smått, så roligt. 
 
Så, resten av veckan ser ut såhär:
 
Ons: Vila
Tors: Ridhus/paddock med lite bommar, skritt och trav
Fre: Vila
Lör: Uteritt
Sön: Ridhus/Paddock, dags för lite galopp!
Varje dag är hon ute i hagen mellan 8-16. Jag saknar en skrittmaskin i mitt liv... 
 
Helgen består även av lastträning! Ska se till att någon kan filma så ska ni få se. Nej, nu ska jag återgå till plugget. Alexander är och gymmar och lovade att köpa med sig frukt och vaniljkvarg. Efter middagen blir det nämligen ett avsnitt av Downton Abbey. Har ni sett?! Älskar. Ännu bättre när det är vår se-tillsammas-serie ♥